Este o carte ediție limitată. Editată de Clubul ”Mitteleuropa” Viena/Oravița 2019, a fost realizată în cadrul proiectului ”Eminescu la Oravița, 1868”, manuscris premiat la ediția 2018.

Această carte este o analiză logică matematică, dar și psihologică-spirituală, a autorului, Ligia Beatrice Vasilescu, jurnalist, cu 25 de ani experiență media națională și internațională.

Ce vrea să ne transmită această ”Scară la Cer” ? Câteva mesaje clare: nimic nu este întâmplător și că avem o scară pe care noi, pământenii, o putem urca de fiecare dată când avem nevoie de ceva, chiar acum, aici, în timpul vieții terestre.

Textele sunt autobiografice, trecute prin filtrul trăirilor proprii, de la primi pași în mass-media anilor 90, până în 2019. Căutând soluții la propriile piedici, inevitabile,  întâlnite în drumul personal, cât și profesional, a descoperit că în această viață trebuie să parcurgem anumite trepte, reprezentate de cuvinte, acestea fiind cheia pentru a merge mai departe, spre reușită și împlinire.

Scara la cer este formată din trepte, fiecare treaptă reprezintă un cuvânt și prin înțelegerea acestui cuvânt, în deplinătatea lui, putem urca, mai departe.

La capătul scării este sinele nostru superior. Eu sunt aici pe Pământ și eu sunt acolo, sus, la Cer. Prin conexiunea celor doi ”eu” obținem reușita de care avem nevoie în orice plan al vieții – familie, serviciu, sănătate etc.

În viață, treptele pot fi urcate și coborâte. Echilibru îl obținem când ajungem sus și ne menținem acolo. Nu este ușor, dar nici imposibil

Lucrând la această scară cer, autorul a descoperit că la baza vieții noastre se află o ecuație. Despre aceasta se va vorbi, mai desfășurat, în următoarea carte, care va fi la dispoziția publicului larg.

Cărțile scriitoarei și jurnalistei Ligia Beatrice Vasilescu au ca scop trezirea din uitarea cu care ne-am născut, conștientizarea eu-ului din Cer și de pe Pământ, obținerea a tot ceea ce ne dorim în această viață pământeană – sănătate deplină, iubire infinită, armonie sufletească și pace.

Dacă eu am reușit și tu poți”, spune autorul cărții noastre de astăzi. Sigur, este nevoie și de un ghid personal, care să vă îndrume pașii pe drumul cel bun și sigur, spre reușită și succes. Ea va fi un astfel de ghid și ca ea sunt mulți oameni de lumină, cu același sens și scop în viață.

Trebuie să lăsăm timiditatea la o parte și să ne arătăm. Acesta este scopul prezentului site-publicație, de a uni și reuni toți mesagerii divini, vizionarii, creatorii lumii inifinte, într-un singur loc, aici și acum.

Așteptăm recomandările, textele, descrierile autorilor și editurilor, pe adresa redacțională on-line: ligiabeatrice@yahoo.com