Am să spun propria poveste. Ce am simțit înainte? Aș începe cu 2012, anul despre care se spune că va fi sfârșitul lumii. Și da, a fost sfârșitul calendarului maiaș, sfârșitul lumii materiale, așa cum o știam noi, și începutul lumii spirituale. Din 2012 au început să alegem.

Indiferent de vorbele rostite, exprimate, în sens pozitiv sau negativ, Divinul citește, ca într-o carte deschisă, în sufletul nostru. El nu are nevoie de cuvinte. Din 2012, Dumnezeu sau Universul, indiferent cum îi spunem, a început să stea cu ochii pe noi, la propriu.

Ați simțit nevoia să priviți Cerul, atunci când ceva vă frământa sufletul? Acesta nu este deloc întâmplător. Anul 2019 a fost greu pentru toată lumea. Chiar și acei oameni care se bucurau de reușitele lor, planuri malefice și negative, au ajuns să vadă în 2020 că fericirea a fost iluzorie. Am simțit moartea foarte aproape în 2019 și începutul lui 2020, dar am avut șansa să aleg.

Analizele mele trec prin filtrul propriei persoane. Și dacă mie mi-a fost dat să aleg, cu siguranță, toți oamenii de pe Pământ au fost întrebați același lucru: ”Ce alegeți? Viața sau moartea, de fapt dimensiunea pământeană sau cealaltă lume, de dincolo? Alegeți frica sau iubirea?”

Pentru că DA, a trăi pe Pământ sau a pleca Dincolo este o alegere conștientă, pe care o facem înainte de a ne naște.

Sfârșitul anului 2019 și începutul anului 2020, Divinul ne-a dat timp de răgaz, în singurătate, fiecare cu el însuși, să aleagă. După cum am simțit, aceasta a fost prima ascensiune de grup. Unii colegi vorbesc despre karma colectivă a țărilor și da, este și aceasta. Timpul de a plăti polițele pentru propriile fapte, la modul singular sau universal. Cercul. Fiecare dintre noi a deschis un cerc în propria viață și acesta s-a încheiat. Fiecare dintre noi a ascensionat în propriul fel, după cum a conștientizat adevărul vieții terestre până azi.

Cei care nu au fost doborâți fizic de COVID-19 au manifestat alte probleme medicale, fără a avea nici cea mai mică legătură cu acest mic și agresiv virus invizibil. Atunci când suntem afectați fizic, printr-o afecțiune cât de mică, trebuie să înțelegem că acesta este mesajul Cerului că noi, oamenii, undeva greșim, în planul spiritual. În funcție de zona corpului afectată, acolo sunt și sentimentele blocate. Prin deblocare și alegere, mergem mai departe, altfel, din păcate, nu…

Cel mai trist mi se pare faptul că am uitat cine suntem, de ce ne-am născut, care este scopul vieții pe frumoasa planetă Pământ. Îmi doresc ca toți oamenii să își amintească. Posibil ca acest moment de cumpănă al omenirii a venit cu scopul clar să ne trezească.

Cine nu a ascensionat? Cei care au cerut să plece. Cei care erau ancorați puternic în material. Nimeni nu a plecat în lumea de Dincolo fără să ceară. Iar cererea lor a fost din profunzimea inimii, pentru că Divinul acolo citește. El nu are nevoie de cuvinte, pentru că citește în propria carte, implantată în noi, înainte de naștere și aceasta este sufletul existent în plexul solar.

Alegerea. Ce alegem? Vom fi mai buni sau mai răi? Cred din profunzimea sufletului că acei oameni răi, dacă ar fi buni măcar o zi, ei nu își vor mai dori să trăiască la fel, în negativitate, invidie și ură.

Aceasta a fost prima ascensiune dar vor urma și altele. Și de fiecare dată, nu uitați, este vorba despre o alegere. Iubiți viața, râdeți, atunci când corpul fizic este doborât vizionați un film de comedie, arătați Universului că a trăi este o alegere conștientă, pe care o dorim din profunzimea inimii.

Ce ați simțit înainte, în timpul și după COVID-19 ? Aștept impresiile voastre pe adresa ligiabeatrice@yahoo.com

 

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu